Verhuur van appartement en loft voor korte periodes. ESPAÑOLEnglishDutchFrancaiseGermanItaliano


C/Roger de Flor 42 46001 Valencia
Informatie:
info@apartamentoselpilar.com
Reservaties:
reservas@apartamentoselpilar.com
Telephone: +34 607 47 37 86
Teléfono en horario de oficina

De loft met BBQ

De loft met BBQ

Deze polyvalente design loft is als een tweede thuis. Onze appartementen zijn gesitueerd in een prachtig beschermd gebouw, dat recent volledig is gerenoveerd. Plaza ayuntamiento en het treinstation liggen slechts op 2 min wandelafstand. Voorts verzekeren wij u de nabijheid van alle historische bezienswaardigheden van de stad, en de beste commerciële zone, bioscopen, theaters…

Transport in Valencia

Trein, metro, bus en taxi's….ze zijn allen vlak bij de deur van apartamentoselpilar.com. Waarom zou u te voet gaan wanneer vervoer het zo gemakkelijk maakt Valencia te bezichtigen?

Wat te doen?

Het plein Pilar is gesitueerd achter het museum MUVIM en de openbare bibliotheek. Slechts op 2 minuten wandelafstand bevinden zich de bekende torens van Quart, de openingsdeur naar het populaire en bruisende Carmen district. U kan ook de prachtige centrale markt bezoeken, dewelke zich slechts op 500 meter bevindt. Hier kan u naar wens alle verse producten vinden of genieten van de mooie architectuur van dit gebouw.

La Lonja de la Seda met zijn bekende patio van appelsienen bomen is een ander monument dat u te voet kan bereiken. Het historische centrum van Valencia herbergt vele interessante plekjes die elke bezoeker zullen bekoren. De loft met BBQ Het design van dit appartement respecteert de karakteristieken van het gebouw door deze te incorporeren in de decoratie.

De keuken is geďntegreerd in de woonkamer en is uitgerust met al het nodige materiaal om te koken. Wanneer u kiest voor de catering optie, zal u bij uw aankomst een maaltijd vinden, klaar om opgewarmd te worden in de microgolf. Een supermarkt bevindt zich slechts op 200meter van het appartement, alsook cafés, restaurants en winkels, die uw verblijf zullen vergemakkelijken. Vergeet niet te genieten van de namiddagen op het terras van de bibliotheek, juist voor ons gebouw, waar u kan ontspannen bij het uitzicht van een prachtig park.

De eetkamer is voorzien van 4 stoelen, maar extra stoelen zijn beschikbaar. Het sofa bed van de woonkamer is het meest comfortabel voor 2 personen. Wanneer u dit wenst, kan er een extra bed in de woonkamer worden geďnstalleerd voor 1 persoon. Er is digitale tv aanwezig en DVD/DVX, alsook een stereo installatie om uw verblijf aangenamer te maken met een streepje muziek. Al onze appartementen beschikken over airconditioning met een warmte pomp van het beste merk, zodat uw appartement de temperatuur heeft dat u verkiest.

Maak het beste van uw verblijf in Valencia door te kiezen voor een centraal gelegen, te betalen luxe appartement!

XX reeds gereserveerd

Could not connect to the MySQL server - check if it is running and if you actually have permission to connect to it. Your database administrator can tell you this.Connected to the MySQL server but could not select the database "calendar". This may be because you do not have permission. Your database administrator can tell you this.Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO)